Förtydligande

Okej, titta på dethär då (från ett inlägg i nyss nämnda blogg):Det är fint.

Utlämnande pekoralbloggning

Åh, vad dåligt det har varit de sista dagarna. En långsam men stadig nedgång det senaste året eller så, tror jag, med ökande fart efter examen. Men nu i helgen nådde det jäklarimig någon sorts delbotten som man kunde studsa upp mot när det var över. Gårdagen började alltså skit och slutade lyckligt. Jag ska:

  • Sluta äta godis.
  • Ta upp träningen igen.
  • Se att jag har det bra, och är bra.
Med mera. Jag hittade även Mia Skäringers blogg, långt efter att hon slutat skriva men kanske var det lika bra. Hade förmodligen fått spel på att få henne i RSS:en 3 ggr/dag med sina självutlämnande pekoralgränspoemtexter och webkamerabilder. Nu däremot, baklänges i stora sjok, älskar jag henne. Hon har fått mig att tänka bättre om många saker på bara ett dygn. Och det tackar vi för.

För övrigt har jag ett vik (som i vikariat alltså, inget utvik) i veckan, jag ska röstcoacha musikalelever. Snyggt i CV:t, jorå. Det bör förberedas, och det ska göras ungefär nu.

Sakernas tillstånd

Idag vaknade man till höstmul, men nu är det den vackraste septemberdagen. Det kommer bli en frukost på balkongen i kofta och tofflor. Och en cykeltur in till en gammal vän på stadsbesök.

Såhär såg det ut i början av augusti, då behövdes varken kofta eller tofflor. Det var galet ljust i början av augusti.


RSS 2.0