Fölsedag

Igår fyllde pojkvännen år. Han fick frukost på sängen med sång, ljus och present.


Jag tyckte inpackningen passade väskan från Granit som låg i.


Sen blev det dinner-and-a-movie, mycket trevligt. Drag me to hell kan man titta på om man gillar skräck och blonda flickor med söta klänningar.

Vill man vara fin får man lida pin

Idag har jag gjort det klantigaste. Jag brände fingrarna på min egen locktång. Höger pek och tum. Jag skulle lyfta upp tången för nästa lock, och tog ett stabilt pincettgrepp på fel halva. Jäklar i mig och mina långsamma smärtreceptorer! Ingen is fanns i frysen, så nu sitter jag med samma pincettgrepp om en bit hackad spenat.

Skriver gör jag med vänsterhanden. Fort går det inte!

Hur frisyren blev? Inte som det var tänkt, den stannade liksom av lite :) Det fick bli en rakhårad Rosie the Riveter.


När jag blir stor ska jag skaffa en neutralare vägg att fota mot!

Linne: Rut m.fl.
Sjalett: Second hand
Kamera: Nikon D80
Tapet: Josef Frank

Inspiration

Sånthär vill jag göra. Är det piratkopiering att härma mönster istället för att köpa vanten?

Utrensning

Nu har jag rensat i min rss-låda. Alla flickor med kläder och drömmar åkte ut, utom Lotta och Clara. Jag har fått tonvis med inspiration från allihopa (sorgligast var kanske att slänga ut Miri och Carrie), men nuförtiden får jag allramest ont i magen av att inte ha råd med dyra väskor eller tid med outfits och tjusiga håruppsättningar. Det finns ett liv utanför pyntet, och även sånt som är fint kan få en att må sämre.

Imorgon ska rensandet fortsätta, i andra lådor. Klädlådor. En hel del kommer förhoppningsvis ut på Tradera - håll utkik vetja! Feng shuin ska i topp, allt ska ta slut!

RSS 2.0